OM

Da Billetto er den billet- og eventplatform med flest arrangører i Norden, ser vi det som vores ansvar, at være med til at fejre genåbningen af samfundet ordentligt.

 

Dette gør vi med vores Festival "Together Again". Her støtter vi op om vores arrangører med markedsføring af deres events på Billetto, som finder sted under den forventede genåbning mellem april og juni måned 2021. Vi markedsfører arrangørernes events på vores egne kanaler, via sociale medier og pressemeddelser til medierne.

 

Idag er det perfekte tidspunkt til at begynde at sælge billetter til forår og sommer events. Ud fra vores data på Billetto kan vi se, at størstedelen af billetter bliver solgt 2 måneder før eventets startdato.

 

De af vores arrangører som er først ude med deres events, vil også få mest ud af genåbningen.

FAQ

Hvorfor ligger festivalen fra april-juni måned 2021?


Vi forventer, at der vil blive åbnet gradvist op igen i Danmark i den periode. Så de arrangører der kan og har events planlagt, vil muligvis allerede her kunne afholde deres events fysisk. Forventningen er at ved udgangen af juni, vil det være muligt at afholde de fleste events på den ene eller den anden måde under de gældende restriktioner.
Hvorfor skal jeg ligge mine events til salg nu?


Vi vil gerne sikre, at vores arrangører er nogle af de første ude med deres events, så de mærker fordelen ved den høje efterspørgsel fra samfundet og det lave udbud af events, der er lige nu. Du kan sagtens sælge billetter nu, til et event som afholdes på et senere tidspunkt. De fleste køber billetter til events op til 2 måneder før eventet starter. Det giver derfor god mening, at lægge de events op man har planer om at afholde over foråret og sommeren nu.
Er det en rigtig festival?


Nej det er mere en kampagne, vi kører. Man kan se det som en paraply festival, for alle de arrangører som afholder events fra april-juni måned. Det er her vi forventer der sker en gradvis genåbning af samfundet. Så hvis du opretter et event som afholdes mellem april-juni, så bliver du en del af Billettos kampagne festival.
Hvordan vil Billetto promovere mit event?


Billetto vil markedsføre alle events (online og fysiske), som er aktive og afholdes i perioden april-juni 2021 via vores egne kanaler såsom nyhedsbrev, forside, sociale medier og med betalt annoncering af Billetto på Facebook og Google. Du kan se under deltagerstatistik på dit event, hvor meget trafik der kommer fra Billettos markedsføringsaktiviteter. Events som ikke afholdes i denne periode modtager ikke betalt markedsføring, men bliver stadig markedsført via vores egne kanaler.
Hvordan kan Billetto hjælpe mig under de restriktioner som måtte være eller komme?


Billetto kan hjælpe dig på samme måde som i det foregående år med følgende funktionaliteter på hjemmesiden:

  • Udskyde event. Læs mere
  • Aflys event. Læs mere
  • Stille ekstra spørgsmål i købsflowet til billetkøbere. Læs mere
  • Siddeplads events med social afstand. Læs mere
  • Tilbagevendende events til begrænsning af besøgende, hvis du er nødt til at dele dit event op i flere forskellige tider på en dag eller over flere dage Læs mere